Om oss

Först som oberoende digital aktör på marknaden

År 2013 startades Fakturino Sverige AB med fokus på att hjälpa företag hitta de rätta finansieringsmöjligheter hos banker. Vi kan stoltsera med att vi var den första oberoende digitala aktören som satte press på olika finansinstitut och banker.

Idag är företaget en del av Bonnier News och strävan att utvecklas kommer alltid driva företaget framåt. Vi bedriver vår verksamhet i Sverige, Norge och Estland men arbetar även aktivt för att kunna expandera till andra länder.

Vi som jobbar här

medarbetare-företagslån

En flexibel och lättanvänd tjänst

Vi på Fakturino Sverige AB vet hur dyrbar ens tid som företagare är, därför har vi valt att erbjuda en tjänst där du som företagare sparar tid och får hjälp att hitta de bästa företagslånen. Vårt arbetssätt går ut på att vi jämför och granskar de olika buden från bankerna för att sedan skicka vidare dem som passar ditt företag och som har bäst villkor. Våra tjänster är dessutom alltid kostnadsfria att använda.

Rätt personal är nyckeln till framgång

Vi vet hur viktigt det är att vara omgiven av rätt personer. Därför har vi valt att jobba med kunniga rådgivare som älskar sitt jobb. Oavsett om du behöver hjälp med din ansökan eller vill diskutera ett av buden från en av bankerna så kan du alltid höra av dig till en av våra rådgivare.

Du är varmt välkommen att kontakta oss för råd och hjälp att hitta det bästa företagslånet.