Kundreferenser

Vi på Fakturino har hjälpt över 10 000 företagare sedan vi startade 2012. Våra erfarna och professionella medarbetare har hjälpt små och medelstora företag med att förbättra förutsättningarna för att få finansiering.

Vi är stolta och glada över att ha en stor mängd nöjda kunder som använt sig av våra tjänster inom företagslån.

Här kan du läsa vad några av våra nöjda kunder säger om oss!

Fakturinos tjänst gav oss snabbt en helhetsbild av marknaden då vi kunde jämföra villkor mot varandra vid samma tidpunkt. Det gick snabbt att välja den bank som ville erbjuda oss finansiering till bäst pris, utifrån våra behov. Bl.a. fick vi hjälp med fakturaköp löpande som både frigör kapital och jag får mer tid över till företagandet då de även sköter administrativa bitar.

Per Sjögren, VD, Teamtape

Med hjälp av Fakturinos digitala tjänst fick flera av Sveriges ledande banker komma till oss med anbud, vid en och samma tidpunkt. Vi fick snabbt en sammanställning av hela marknaden och kunde enkelt jämföra anbuden mot varandra. Med hjälp av Fakturinos rådgivare kände vi oss trygga i att vi fick rätt villkor och en finansieringslösning som var skräddarsydd för just våra behov

William Wehtje, VD, Mille Notti

Vi ville förbättra vår finansiering men hade svårt att hitta en leasingpartner som mötte våra behov och var kunnig inom vår branch. Fakturino samlade flera alternatic, anpassade efter Art Boards behov, som vi enkelt kunde jämföra mot varanda. Vi valde en leasingparter som gjorde det möjligt att finansiera de objekt vi behöver och förbättra vår likviditet. Senare har Fakturinos rådgivare även hjälpt oss att utöka det samarbetet.

Henrik Eriksson, Chief Business and Marketing Officier, Artboard

Vi hjälper dig som driver en enskild firma att få ett snabbt lån. Med vårt verktyg kan du välja en långivare som ger dig bra ränta på företagslån.